БОЖИЋНЕ МУКЕ ОГЊЕНА ОЖЕГОВИЋА: Бивши фудбалер Партизаа због карантина остао без прасета

Novosti online

07. 01. 2021. у 13:01

БОЖИЋ се као најрадоснији хришћански празник обично прославља у кругу породице.

БОЖИЋНЕ МУКЕ ОГЊЕНА ОЖЕГОВИЋА: Бивши фудбалер Партизаа због карантина остао без прасета

Немања Перић фото: Н. П.

 Међутим многи су ускраћени да овај дан прославе с најближима, а такав је случај и са Огњеном Ожеговићем (26), српским нападачем који брани боје турског друголигаша Адане

Бивши фудбалер оба вечита ривала налази се у карантину од 1. јануара и, нажалост, не може да буде са својом породицом, а неће моћи и да ужива у нашим обичајима.

"Можда бих потражио прасе или јагње да сам остао у Адани, имам лепо и велико двориште, па би сигурно уживали, али пошто сам у карантину до 11. јануара због три везана гостовања, нема смисла тражити", рекао је Ожеговић за "Српски телеграф".

Огњен је у разговору за наш лист истакао да му је много тешко што ће бити одвојен од супруге и деце.

"Породица ми је остала у Адани, биће сами са мојом мајком и њеном породицом. То ми је некако најтеже што нећу бити са супругом, ћеркицом и сином за Бадње вече, Божић и моју славу Свети Стефан, која је 9. јануара" истакао је бивши нападач Партизана.

Ожеговић је један од ретких српских фудбалера кој ће на Божић играти утакмицу јер његова Адана гостује у Анкари, али за њега би овај дан могао да значи повратак на терен после борбе са коронавирусом.

"Морао сам да мирујем још 25 дана после победе короне јер је оставила последице на моје унутрашње органе и пре неки дан сам почео да тренирам и требало би да се у Анкари вратим на терен, на најмање пола сата", закључио је Огњен Ожеговић из карантина у Самсуну.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)