ЛАЛАТОВИЋ ПРОЗИВАО: Војводина почела припреме за наставак сезоне

Новости онлине

04. 01. 2021. у 13:40

ФУДБАЛЕРИ Војводине почели су данас у Новом Саду припреме за наставак сезоне.

ЛАЛАТОВИЋ ПРОЗИВАО: Војводина почела припреме за наставак сезоне

ФОТО: ФК Војводина

Пред почетак прг тренинга у новој години, играче је поздравио председник клуба Драгољуб Самарџић, који им је пожелео срећан рад и успешне резултате у предстојећој полусезони.

На првом окупљању, данас се појавило 30 фудбалера:

голмани: Никола Симић, Немања Тороман, Горан Вуклиш, Жељко Бркић

одбрана: Никола Андрић, Младен Деветак, Аранђел Стојковић, Владимир Ковачевић, Вељко Јеленковић, Стефан Ђорђевић, Славко Бралић, Марко Бјековић, Милан Мајсторовић, Ђорђе Ђурић, Лазар Стојсављевић

везни ред: Никола Дринчић, Богдан Мледеновић, Мирко Топић, Петар Бојић, Дејан Зукић, Миљан Вукадиновић, Владимир Милетић, Владан Новевски, Урош Кабић, Миодраг Гемовић, Новица Максимовић и Огњен Ђуричин

напад: Немања Човић, Ђорђе Пантелић и Момчило Мркаић.

Данашње окупљање пропустио је штопер Синиша Саничанин, који се недавно оженио, те је из тог разлога од тренера Ненада Лалатовић добио дозволу да пропусти почетак припрема.

С друге стране, после шестомесечне позајмице у Раду, првом тиму Војводине поново се прикључио штопер Лазар Стојсављевић, док ће Михајло Нешковић и наредну полусезону провести на позајмици у Инђији.

Припреме са првим тимом започели су и Вељко Јеленковић, Милан Мајсторовић, Владимир Милетић, Владан Новевски и Урош Кабић, који су претходне полусезоне наступали за омладински тим Војводине.

Фудбалери Војводине ће у ФЦ "Вујадин Бошков" тренирати до 13. јануара и то углавном по два пута дневно, а 14. јануара отпутоваће на двонедељне припреме у Турску.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)