СЈАЈНЕ ВЕСТИ НА ПОЧЕТКУ ГОДИНЕ: Србин из Цириха победио рак!

Novosti online

01. 01. 2021. у 22:30

СЈАЈНЕ вести долазе из Цириха. Српски фудбалер Василије Јањичић победио је рак!

СЈАЈНЕ ВЕСТИ НА ПОЧЕТКУ ГОДИНЕ: Србин из Цириха победио рак!

Foto: Jutjub

Овај 22-годишнак са швајцарским пасошем је после три месеца терапија победио опаку болест која му је дијагностификована током лета прошле године.

Јањичић је у јулу сазнао да има рак, и то мало пошто је из Хамбургера прешао у Цирих, да би у септембру морао да буде подвргнут интензивном лечењу.

- За мене лично, то је најгора година у животу. Не желим превише да трошим речи на њу, али ћу поручити да је изгубила. Али желим да 2021. започнем добрим вестима, а то је да сам после три месеца хемотерапија и две операције победио рак - написао је Јањичић и додао:

- Хвала свима, а посебно породици која је била уз мене. Велико хвала мојим саиграчима из Цириха, мом бившем клубу ХСВ-у, швајцарском националном тиму и свима који су ме подржавали. Срећан сам што сам здрав и невероватно срећан што ћу опет моћи да играм фудбал - навео је овај фудбалер.

Треба рећи да је момак рођен у Цириху  прошао све категорије у репрезентацији Швајцарске.

Часопис "Фоур Фоур Тwо" својевремено га је уврстио међу 50 највећих талената Европе. Имао је контакте са Фудбалским савезом Србије, али како је сам рекао званичан позив да заигра за нашу репрезентацију није добио.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)