КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (7): Лазовић ускочио у последњи час!

Ђ. С.

25. 12. 2020. у 19:16

ГЛАС из срца Мачве је послат је у град Ромеа и Јулије и адресиран је на Дарка Лазовића.

КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (7): Лазовић ускочио у последњи час!

FOTO: N. Paraušić

Носилац траке из шабачког суперлигаша, Филип Пејовић, одабрао је хитроного крило Вероне као играча који је заслужио да понесе највише ловорика у анкети "Капитени бирају фудбалера године".

Други данашњи гласач, Брана Илић из Инђије, такође је направио занимљив избор и за фудбалера године одабрао Јанка Тумбасевића из ТСЦ.

Без обзира на то што се полако ближимо крају избора, Лазовић и Тумбасевић су трк ка трофеју направили у последњи час и биће занимљиво видети могу ли да поремете досадашње ведете.

Foto: V.N.

У домаћим оквирима, вођа тима из "провинцијског Уругваја" је дао глас Николи Дринчићу, који је ове године доказао да искуство које поседује у ногама вреди више од сваког динара и да је са њим у екипи, Војводина тим са главом и репом. Илић је у другој категорији издвојио виртуоза Душана Тадића, који ове године брани пехар, а данашњи избори су још једном показали чари анекете која навршава 50 година постојања.

Foto: V.N.

Сутра настављамо са новим изборима, није нам још много остало до 30. децембра када ће бити познати сви добитници.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

dobri irac

26.12.2020. 10:53

Kakav izbor?!A gde su igrači Zvezde koji postižu izvanredne rezultate,Jel moguće da tu nema mesta za Kataija,ivanića,Rodića.Milunovića....Pa vidite tabelu vajni kapiteni,a pogledajte i evropska takmićenja.Kompleks,ne opraštate ničiji uspeh.