ОФК БЕОГРАД СПРЕМАН ЗА НОВИ ПОЧЕТАК: "Романтичари" имају новог председника

Novosti online

23. 12. 2020. у 19:24

ОФК Београд има новог председника Управног одбора. Ова функција поверена је некадашњем голману овог клуба, Саши Стевановићу.

ОФК БЕОГРАД СПРЕМАН ЗА НОВИ ПОЧЕТАК: Романтичари имају новог председника

Фото: Н. Параушић

Данас је у Установи културе "Палилула" одлучено да "романтичари" тешку борбу за опсатанак наставе са новим челником.

Стевановић је бранио за клуб са Омладинског стадиона од 2000. до 2004. године, после чега је изградио десетогодишњу каријеру у Мађарској, где је у Ђеру био играч, а потом и спортски директор.

Он је истакао да је ОФК Београд у јако тешком стању и да неће одбијати помоћ од других клубова и институција чија би помоћ била веома значајна.

- Сматрам да је сваки вид сарадње који не ремети интересе и традицију ОФК Београда неопходан да би се клуб вратио тамо где припада - рекао је Стевановић.

"Романтичари" тренутно заузимају 12. место на табели Српске лиге Београд.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

НИЈЕ СЕ ЗНАЛО ГДЕ ПОЧИВА: Ђузин гроб је годину био тајна за све, а жена му је у последњим данима забранила контакт с колегама

НИЈЕ СЕ ЗНАЛО ГДЕ ПОЧИВА: Ђузин гроб је годину био тајна за све, а жена му је у последњим данима забранила контакт с колегама

НЕШТО мање од годину дана после смрти легендарног глумца, јавност и Ђузине колеге нису знали где могу да запале свеће и однесу цвеће.

29. 09. 2022. у 18:04 >> 18:07

Коментари (0)

РАЗГОЛИЋЕНА РАМЕНА И ВИТАК СТРУК: Јеленин стајлинг о којем се прича (ФОТО/ВИДЕО)