РУСИ СПРЕМАЈУ ЧИСТКУ: Излазна врата показана скоро свима, каква је судбина Марка Николића?

Novosti online

23. 12. 2020. у 09:39

Пред московском Локомотивом су корените промене.

РУСИ СПРЕМАЈУ ЧИСТКУ: Излазна врата показана скоро свима, каква је судбина Марка Николића?

ФОТО: АП

Према писању медија у највећој држави света, до краја године клуб ће напустити генерални директор Васили Кикнаџе, председник Управног одбора Анатоли Мешчерјаков, то тело ће напустити и Андреј Бокарев. А тренер Марко Николић - остаје!

Локомотива није успела да се домогне европског пролећа, први део сезоне окончала је са три првенствена пораза, посебно болан је био онај у Краснодару (0:5), на табели је на осмом месту са 13 бодова мање од лидера Зенита, али према вестима из Русије, проблем није у струци, већ у људимка који воде клуб.

РБ Спорт јавља да ће Марко Николић, по свему судећи, не само задржати посао, већ добити и појачања у стручном штабу. Искусни Јури Сјомин ће се вратити у клуб, мада још није одређено која му је позиција намењена.

Сјомин је у четири мандата предводио Локомотиву, трипут био првак државе, отпуштен је током прекида минуле сезоне због пандемије вируса корона, једногласном одлуком управе. Николић га је наследио на месту шефа стручног штаба, а сада ће два стручњака добити и прилику да сарађују, мада није познато по ком моделу.

У фотељу генералног директора би требало да седне Андреј Громов, који је репутацију стекао у Химкију и Рубину, док ће нови председник Управног одбора бити Јури Нагорник. Помиње се да би у клуб могао да се врати и бивши председник Валери Филатов.

(Моцарт спорт) 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)