СИНИША, МОЈ ОТАЦ: Михина ћерка отворила душу, њена исповест тера сузе на очи

Новости онлине

22. 12. 2020. у 15:53

СИНИША, МОЈ ОТАЦ: Михина ћерка отворила душу, њена исповест тера сузе на очи

ФОТО: АП

У СРБИЈИ је изнашла књига "Синиша, мој отац" о прослављеном српском фудбалеру Синиши Михајловићу из угла његове ћерке Викторије.

Успомене Синишине ћерке откриће непознато лице великог шампиона, а читаоци ће из прве руке моћи да упознају човека чија прошлост, упркос економским неприликама у бившој Југославији и сенкама рата које су се над земљом надвиле, ипак одише срећом.

Уколико будете читали књигу, сазнаћете и више о његовом приватном животу, о детињству и првим корацима у свету фудбала. Откриће се и лице заљубљеног супруга и брижног оца, али и све што је прошао током борбе с опасном болешћу, још једном утакмицом с којом се, као и увек, носио одлучно и храбро.

- Наредник Синиша. Шампион способан да преокрене утакмицу једним неодбрањивим ударцем ка голу. Харизматични тренер који води своју екипу, критикује, храбри је и теши; без длаке на језику, без страха, без бојазни шта ће мислити или рећи други. Човек који је добио хиљаду битака, на терену и у животу. С годинама његов углед само расте: постао је неприкосновени протагониста италијанског фудбала и пример интегритета, храбрости и посвећености. Али, Михајловић није само шампион, вођа, спортски радник – он је и отац и муж заљубљен у своју породицу и поносан на своје порекло – пише у књизи Михине ћерке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)