ТРЕНЕР ЧУКАРИЧКОГ: Жао ми је што се завршила полусезона, заиста смо били у великом успону форме

Бета

21. 12. 2020. у 16:37

ТРЕНЕР фудбалског клуба Чукарички Душан Ђорђевић рекао је данас да је задовољан досадашњим делом сезоне и истакао да му је жао што је уследила пауза после првог дела.

ТРЕНЕР ЧУКАРИЧКОГ: Жао ми је што се завршила полусезона, заиста смо били у великом успону форме

ФОТО: ФК Чукарички

"Иза нас је успешна полусезона. Сигурно је мали психолошки шок за екипу био одлазак Александра Веселиновића, и потом моје именовање на место шефа струке. Јесам дуго у екипи, годину и по дана, знам играче, знају и они мене, али сви смо ми различити. Знали су ме у клубу као неког ко је ту, као неког ко ради... У новој улози на испиту је била личност, а заиста је на старту било незгодно, имали смо седам-осам повређених играча. Уз то, изгубили смо од Спартака у Суботици, потом помало несрећно од Пролетера на Бановом брду. Већ у Суботици сам имао прве критике за играче, а после Пролетера је наишла серија солидних резултата. Кажем солидних, с обзиром на то да смо на неколико гостовања испуштали победе у последњих шест-седам минута сусрета. Није трагедија одиграти нерешено против ТСЦ-а и Младости, али смо били много ближи победама", рекао је Ђорђевић за сајт клуба.

Чукарички је први део сезоне завршио на четвртом месту, иза водеће Црвене звезде и Војводине, а испред Спартака, Пролетера, Радничког, ТСЦ-а и осталих.

Екипа са Бановог брда је у последњем колу јесењег дела победила Радник у Сурдулици.

"Поставио сам себи, али и екипи циљ, да скинемо то оптерећење, тај баласт са леђа, да у нову полусезону уђемо са победом у гостима. Чукарички на било ком терену мора да игра без комплекса и на победу, и да често долази до ње. На крају је стигла толико дуго чекана победа у гостима. По атмосфери и стању у екипи, слободно могу да кажем да нам је жао што се завршила полусезона, заиста смо били у великом успону форме", казао је између осталог Ђорђевић.

Окупљање за пролећни део сезоне екипа Чукаричког ће имати 8. јануара, а потом ће отићи у Турску на двонедељне припреме.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)