КУРТАНОВИЋ УМЕСТО СЕЛЕКА: Смена на челу ФК Нови Пазар

Novosti online

20. 12. 2020. у 16:18

КУРТАНОВИЋ УМЕСТО СЕЛЕКА: Смена на челу ФК Нови Пазар

ФОТО: АП

ЕСАД Селек више није председник Новог Пазара, а убудуће ту функцију обављаће приватни предузетник Исмет Куртановић, одлучено је на изборној скупштини клуба.

Он је изабран једногласном одлуком скупштинских делегата.

– Окупили смо групу успешних привредника и људи из фудбала. Очекује нас озбиљан посао јер најпре треба створити услове за опстанак у Супер лиги, а од наредне сезоне циљеви ће бити знатно већи. Да не верујем да можемо, не бих прихватио функцију – рекао је Куртановић.

Куртановићеви најближи сарадници биће потпредседници Сеад Бећировић, Јахо Међедовић и Урош Кандић, уз још 44 члана Управног одбора.

Нови Пазар је после јесење полусезоне на 14. месту у Супер лиги Србије са 21 бодом, три више од петнаестопласираног Напретка, који се налази у зони испадања.

Почасни председник Новог Пазара Расим Љајић навео је да су у новој управи успешни људи из целе Србије, изразивши очекивање да ће клуб убудуће функционисати на другачијим основама.

- Осим Новопазараца, у управи су људи од Пријепоља до Зрењанина. Фудбал није само забава, то је индустрија. Није довољно само окупљати привреднике већ је неопходна другачија организација и пословање по тржишним принципима -  казао је Љајић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)