СТИГАО ОДГОВОР ЗВЕЗДИ: ОФК Београд никада није био, нити ће бити нечија филијала

Novosti online

19. 12. 2020. у 11:16

СА Карабурме је стигао одговор поводом речи генералног директора Црвене звезде, Звездана Терзића, да би ОФК Београд могао да постане филијала црвено-белих.

СТИГАО ОДГОВОР ЗВЕЗДИ: ОФК Београд никада није био, нити ће бити нечија филијала

Фото: Н. Параушић

Председник Скупштине "романтичара" Љубиша Ђуровић одговорио је бившем првом човеку ОФК Београда.

Он је путем друштвених мрежа поручио да клуб није заинтересован за такав вид сарадње и од тог посла неће бити ништа.

Познато је да је се некада славни клуб налази у тешкој финансијској ситуацији, на стадиону годину дана нема струје, а тим се такмичи и Српској лиги Београд, трећем рангу такмичења.

- Маске су пале, али да се зна, ОФК Београд од свог постојања па ево до данас, пролазећи кроз разна искушења и ризике, није никада био, а неће ни бити, ничија филијала. Сви они који би да, користећи тешку ситуацију у коју су довели ОФК Београд и који би да га претворе у нечију филијалу, ако су им намере искрене могу и на други спортски достојанствен и морално чист начин помоћи. Изгледа сам био у праву када сам рекао да је индикативно оволико интересовање јавности за изборе у једном трећелигашу, који је у том рангу и заслугом разних душебрижника који би да га претворе у филијалу. Први корак код оваквих намера увек је, уз помоћ инсајдера, инсталирање кадрова у управи клуба. НО ПАССАРАН - рекао је Ђуровић.

Додао је да ће учинити све да клуб врати тамо где му је и место, али уз помоћ "правих романтичара".

- До данас се нико није јавио да нам помогне, управо због тога што мисле да смо нечија филијала, а нисмо. Не знам којој шбистрој глави' је циљ да фудбалску Србију прави од фудбалских филијала. Не знам, а знам. Али ћу стати, нећу даље писати, јер ћу роман морати да напишем, ако наставим да исписујем све што знам. Време је да они који имају моћ не буду некима мајке, а ОФК Београду маћеха - закључио је Ђуровић.

Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike,...

Posted by Zvanična prezentacija OFK Beograd on Петак, 18. децембар 2020.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Popaj

19.12.2020. 12:24

Koliko ste romantični nemate struje i vode na stadionu,, onda se gusite u svom blagostanju a mogli ste dobiti kvalitetne igrače, trenere bolju infrastukturu i za koju godinu da se vratite u prvu ligu,, zar mislite da če vam neko tek tako dati lovu da se izvučete iz g... na,, malo sutra,, Terzic vam daje obostranu sradnju a vi ruku spasa odbijate sretno vam Terzic ce Zvezdi naci filijali,,,