МАРАДОНА, ТАЈ ДЕБЕЛИ НАРКОМАН: Медиокритетски имбецил, који је био мртав већ са 35 година

Новости онлине

15. 12. 2020. у 17:29

ДИЈЕГО Армандо Марадона је преминуо 25. новембра, читав свет је за њим жалио и жали. Сви - осим једног новинара.

МАРАДОНА, ТАЈ ДЕБЕЛИ НАРКОМАН: Медиокритетски имбецил, који је био мртав већ са 35 година

Фото: EPA-EFE/Demian Alday Estevez

Како преноси "Калчомеркато", новинар Филипо Фаћи изазвао је потпуну неверицу у фудбалској јавности због начина на који је причао о аргентинском асу.

И то толику, да је морао да реагује Марадонин брат.

Ево шта је Фаћи рекао у програму уживо, током емисије "Тики така":

"Марадона је, као личност, имао мана као један медиокритетски имбецил, који је био мртав већ са 35 година, за разлику од недавно преминулог Паола Росија, који је умро 'жив'. Просто вам позли од тога како су се Наполитанци идентификовали са њим, услед оног свог фанатизма..."

На томе се није зауставио:

"Када је Дијего Марадона престао да игра, постао је негативан пример. Био је то један дебели наркоман, увелико мртав пре него што му је било време", закључио је Филипо Фаћи.

На те речи овако је реаговао брат чувене аргентинске "десетке", Хуго Марадона, који се укључио у програм радио станице "Кис кис Наполи":

"Филипо је особа која не зна шта прича, која жели да привуче на себе пажњу јавности, јер је у питању човек који је без сопственог живота. Волео бих да га сретнем, па да видим да ли би имао ону ствар да ми у лице каже то што је тада изговорио! Тужићу га, у то нема суње. Не знам где живи, али ћу доћи по њега!", бесан је био брат славног аргентинског аса.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)