СТАНОЈЕВИЋ КРИТИКОВАО МАРКОВИЋА: Немам ништа од тога што Лазар бљесне на тренутак, мора много више да буде у тренингу

Novosti online

15. 12. 2020. у 15:45

СТАНОЈЕВИЋ КРИТИКОВАО МАРКОВИЋА: Немам ништа од тога што Лазар бљесне на тренутак, мора много више да буде у тренингу

ФОТО: ФК Партизан

ТРЕНЕР фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да ће предстојећа утакмица са екипом Младости бити тешка, али да жели да настави победнички низ.

- Тешка утакмица у сваком смислу те речи јер су играчи већ у својим главама 'отпутовали'. Желимо да наставимо добар низ. Чврсти су, тешко је играти против њих - рекао је Станојевић на конференцији за новинаре

Партизан ће сутра од 14 сати дочекати Младост у 19. колу Суперлиге Србије.

Станојевић ће имати све играче на располагању, осим Александра Миљковића и Жан-Кристофа Баебека.

Тренер Партизана је изјавио саучешће поводом смрти некадашњег саиграча Золтана Саба.

- Сувишно је било шта рећи. Не могу да опишем колико смо потрешени, колико нам је то тешко пало. Играли смо заједно... Сви смо у шоку, сви знамо какав је био као човек. Много нам је то тешко пало.

Он је исказао поштовање Милошу Јојићу, који је новчано помогао запослене у Спортском центру Телеоптик.

- Њега ће стићи људска награда. А, фудбалска ако тренира добро, као што и ради. Он је дете Партизана, неко ко осећа целу ову причу. Он је то радио од срца и не волим што то излази по медијима.

Упитан је за мишљење о квалитету лиге, која је ове сезоне проширена на 20 клубова због пандемије корона вируса.

- Био би бољи квалитет са мање клубова. Али, ова ситуација је наметнула да се неке ствари дешавају на одређене начине. Околности су немогуће, таква је и лига.

Дотакао се и Лазара Марковића. Упутио је критику на рачун 26-годишњег фудбалера.

- Лазар је Партизаново дете које много воли клуб. Имао је великих пехова са повредама, али је играо на високом нивоу и у великим клубовима и свака част на томе. Али... Ја сам неко ко признаје само учинак, тимску игру. Ништа немам ја од тога да било ко од играча – па и он – бљесне на тренутак, а не доноси нам то у континуитету. И морају играчи да се промене, мислим и на њега. Да дају то у континуитету и да онда све има смисла. Овако... Драго је мени због тог гола, али мора много, много више да буде у тренингу, да колективу да много више себе - закључио је Станојевић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)