СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Рекли су нам да ће меч у Крушевцу бити намештен меч

Новости онлине

14. 12. 2020. у 17:51

СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Рекли су нам да ће меч у Крушевцу бити намештен меч

ФОТО: АП

ФУДБАЛСКИ клуб Нови Пазар саопштио је да су у том суперлигашу забринути због директног и индиректног обраћања појединих људи из фудбала.

Све је уследило након што је Фудбалски савез Србије објавио имена судија за предстојећу утакмицу између Напретка и Новог Пазара у Крушевцу.

Наиме, Новопазарце су наводно упозорили да ће утакмица са Напретком бити одлучена ван фудбалског терена.

- Победили смо Металац, али не желимо да нам то буду последњи бодови у овом делу првенства. Дуел у Крушевцу квалификациони је за оба ривала, а стижу нам упозорења како би утакмица могла да се одлучи мимо фудбалског терена. Изненађени смо и предузимамо све што је у нашој моћи да избегнемо непријатна изненађења било које врсте”, наводе Новопазарци у саопштењу.

Утакмица између Напретка и Новог Пазара, у оквиру 19. кола Супер лиге Србије, заказана је за среду од 16 часова у Крушевцу, а правду ће делити главни судија Данило Грујић са помоћницима Стефаном Војнићем, Дејаном Димитријевић и Зораном Широком (четврти судија).

Тим поводом огласио се и бивши државни репрезентативац Огњен Короман, који је на друштвеним мрежама испод слике председника судијске комисије ФСС Милана Караџића између осталог написао да “господин са слике шаље у Крушевац по задатку Грујића, Димитријевића и Широког, само не зна се јос прелаз који је. Браво Караџићу, браво ФСС. Пазарци, останите кући слободно”.

У Новом Пазару су најавили да ће својом камером забележити сваки детаљ утакмице у Крушевцу.

“То је оно што ми можемо да урадимо, а додатни ангажман очекујемо и од друге стране. Довољно је да постоји сумња, па да се на ову утакмицу обрати посебна пажња. Види се напредак у судијској организацији у последњих годину дана и баш из тог разлога очекујемо да се на време предупреде евентуалне лоше појединачне намере. Као и у свим претходним мечевима, наш циљ је победа. Да бисмо до ње дошли, потребни су нам регуларни услови, што би судијска организација додатном контролом утакмице требала и могла да нам обезбеди”, пише у саопштењу Новог Пазара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

potrebni su nam regularni uslovi

14.12.2020. 18:44

Da je regularnih uslova vi se uopšte ne bi sada takmičili u Superligi. Pazi sa 10-og mesta uleteli u Supeligu preskočivši 4 boljeplasirana tima. Gde je tu regularnost novopazarci?

XaXaXa

14.12.2020. 20:40

И то причају индивидуе из клуба који НИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ ПУТ није изборио свој суперлигашки статус резултатима постигнутим на фудбалском терену?!? Ф-У-Ј!!!