ВЕЛИКО СРЦЕ МИЛОША ЈОЈИЋА: Частио запослене у Телеоптику - Коверта свакоме за лепше празнике!

Novosti online

14. 12. 2020. у 10:41

ВЕЛИКО СРЦЕ МИЛОША ЈОЈИЋА: Частио запослене у Телеоптику - Коверта свакоме за лепше празнике!

ФОТО: ФК Партизан

ФУДБАЛСКЕ квалитете Милоша Јојића смо сви имали прилику да видимо, сада су у јавност испливали његови људски квалитети.

У данима када смо сви забринути због вируса корона, када многи страхују за посао, егзистенцију, будућност и здравље ипак има добрих људи који су спремни да помогну и да некоме улепшају празнике. 

Управо је такав везни фудбалер Партизана. Он је одлучио да запосленима у "Земунелу" улепша празнике, поклонио им је коверту са по 150 евра.

"Прво бих желео да се захвалим свима вама драги новинари који сте објавили ово везано за мој гест према запосленима на спортском центру Телеоптик, иако моја намера није била да се то ставља у први план и објављује. Целу ову негативну атмосферу око короне сам хтео да разбијем овим гестом, и да бар мало улепшам празнике људима које познајем преко 20 година", нагласио је Јојић.

Рекао је да је реч о људима које познаје од малих ногу и да је за њега ово само симболичан гест. 

"Морам да напоменем да је ово искључиво било по мом осећају, неки вид захвалности тим људима", додао је он. 

Истиче да ово није једина хумана акција коју спроводе играчи Партизана. 

"Није било никаквих неспоразума међу нама играчима,како је наведено. Ми организовано, скоро сваке недеље, одвајамо средства за разне хуманитарне акције, па и за наше драге запослене на Телеоптику", додао је он и на крају нагласио да су плате у клубу редовне, ситуација стабилна и атмосфера на нивоу", рекао је Јојић и додао: 

"Ситуација у клубу је стабилна, плате не касне, те заиста нема потребе да се овакав гест стави тиме у лошу конотацију и тиме не само умањи,већ створи лоша слика и атмосфера. Ми смо једна породица, једна кућа и било да то радимо групно или појединачно радимо од срца!", завршава Милош Јојић. 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)