ОД РОЂЕЊА МОГ - ЗВЕЗДА ПОКРЕНУЛА НОВУ АКЦИЈУ: Срнић делио поклоне најмлађим звездашима

Novosti online

13. 12. 2020. у 16:45

ФУДБАЛСКИ клуб Црвена звезда покренуо је акцију даривања новогодишњих пакетића најмлађим члановима клуба, рођеним у 2020. години.

ОД РОЂЕЊА МОГ - ЗВЕЗДА ПОКРЕНУЛА НОВУ АКЦИЈУ: Срнић делио поклоне најмлађим звездашима

ФОТО: ФК Црвена звезда

Данас је малишане уз делегацију Црвене звезде обрадовао и бивши играч клуба Славољуб Срнић, који се са великим задовољством придружио акцији. 

"Познато је да се љубав према црвено-белој боји јавља у детињству, а из примера малишана које смо данас посетили може се видете да је нераскидива веза нашег клуба и навијача ствар кућног васпитања", наводи се на сајту ФК Црвена звезда.

Срнић није крио задовољство овом акцијом 

"Велико ми је задовољство што сам учествовао у данашњој акција, која је посвећена најмлађим члановима. Црвена звезда је још једном показала колико је велики клуб и да се у и ситуацији у којој се тренутно налазимо брине за све чланове нашег друштва. После феноменална акције која је организована током карантина, ово је још један леп гест Црвене звезде, сигуран сам да ће малишанима ово бити једна лепа успомена на вољени клуб", истакао је Славољуб Срнић.

Црвена звезда ће у наредним данима наставити поделу новогодишњих пакетића и обилазити осим Београда и остале градове широм Србије у жељи да свим малишанима достави поклоне које је Црвена звезда припремила за них. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)