БИВШИ КАПИТЕН ОРЛОВА ИМА ПРЕДЛОГ: Лампарда за селектора

Novosti online

04. 12. 2020. у 18:17

ЗАЈЕДНО су освојили шест великих трофеја као саиграчи у Челсију па не чуди што бивши капитен фудбалске репрезентације Србије изузетно цени менаџера плаваца Френка Лампарда.

БИВШИ КАПИТЕН ОРЛОВА ИМА ПРЕДЛОГ: Лампарда за селектора

ФОТО: АП

Дефанзивац ВБА нада се да ће Лампс завршити каријеру у Челсију, али верује да он има капацитете да преузме кормило енглеске фудбалске репрезентације и врати горди албион на врх светског фудбала.

– Када је Френк одлучио да постане менаџер, сви који га познајемо смо знали да ће бити успешан. Он је права особа на правом месту, не само за Челси. Надам се да ће до краја каријере бити у овом клубу, али сам сигуран да би могао са много успеха да води и национални тим Енглеске.

- Зна фудбал, има сјајне идеје. Гледао сам његове интревјуе и видим колико разуме игру и шта мора да урди. Јасно је и да верује играчима. Много је тежак посао да разумеш фудбал и како функционише тимски рад. Има око себе сјајну групу људи. Заслужује да буде менџер Челсија, не само због имена и желим му све најбоље – објаснио је Ивановић у интервјуу за "Дејли мејл".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)