ФОТОГРАФИЈЕ КУЋЕ У КОЈОЈ ЈЕ СКОНЧАО МАРАДОНА: Да сте видели где је Дијего умро и ви бисте умрли (ВИДЕО)

Новости онлине

02. 12. 2020. у 15:21

ЛЕГЕНДАРНИ Дијего Армандо Марадона преминуо је у среду, његова смрт је мистерија и из дана у дан се појављују нови језиви детаљи о његовог смрти.

ФОТОГРАФИЈЕ КУЋЕ У КОЈОЈ ЈЕ СКОНЧАО МАРАДОНА: Да сте видели где је Дијего умро и ви бисте умрли (ВИДЕО)

Фото архива ВН

Марадона последње дане није провео у својој кући, то је открио Родолфо Баке, адвокат медицинске сестре Дахиане Мадрид која је водила рачуна о фудбалеру.

- Није имао своју кућу у коју би могао да оде након изласка из болнице. Тамо где су га одвели, није било добро. У било којој другој кући Дијего би данас био жив. Лекари нису звали никог кад му је откуцај срца порастао. Одговорни си Луке и психијатар. Они су га пуштали да узима таблете - рекао је адвокат.

Нове мучне информације о последњим данима великог Марадоне открила је италијанска "Република".

- Надзор је овде кључна реч јер се чини да су сестре које су му додељене учиниле премало да би помогле Марадони. У кући није имао ни пристојан тоалет - преноси италијанска "Република".

Фото: Тодо Нотосијас Принтскрин

 

Исти лист пише да је Марадони срце радило на само 38 посто капацитета те да му се повећало за два пута и да његов висок крвни притисак није могао да се контролише само лековима.

- Да сте видели где је Дијего умро и ви бисте умрли - изјавила је Марадонина бивша супруга Клаудија Виљафане, а то је потврдио и Оскар Ружери, његов саиграч из репрезентације и велики пријатељ.

А обелодањене су и фотографије куће у којој је умро Дијего.

Славни фудбалер је умро у здању у Тигреу, делу Буенос Ајреса, и то од срчаног удара, а у кући се опорављао од операције главе, која је обављена десетак дана раније.

Иако су многи замишљали вилу, каква не би била ништа чудно за истинску легенду фудбала која се прилично обогатила (штавише, Марадона уопште није умро сиромашан, већ је оставио за собом нестварно богатство), испоставило се да је ас скончао у прилично скромнијим условима.

Фото: Тодо Нотосијас Принтскрин

 

Наравно, када нека кућа има базен, то одмах одскаче од просека, али...

Дијего Армандо Марадона је последње дане свог живота, заправо, провео у соби која је од друге била ограђена - ормаром.

Уосталом, фотографија, које је у својој Јутјуб емисији приказао аргентински портал "Тодо Нотициас", довољно сведоче о томе какво је било то здање у коме је чувени Аргентинац преминуо.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)