ГЕНИЈАЛНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ПАРТИЗАНА: Буди још ближе омиљеним фудбалерима и помози малом Дејану!!

Novosti online

01. 12. 2020. у 11:57

ГЕНИЈАЛНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ПАРТИЗАНА: Буди још ближе омиљеним фудбалерима и помози малом Дејану!!

ФОТО: ФК Партизан

Приходи остварени из ове сарадње ће ићи у хуманитарне сврхе. Компанија Суперстарс је идејни творац сајта Суперста.рс на коме познате личности, у замену за одређени новчани износ, снимају персонализоване видео-поруке адекватне садржине.

„Као спортско друштво које на дневном нивоу брине о потребама других, прихватили смо да будемо део новог пројекта како бисмо, уз вашу помоћ, имали константан прилив новца који ћемо усмеравати на најбољи начин“, рекао је Предраг Вујовић, директор маркетинга ФК Партизан. 

На сајту СуперСТА.РС | Нешто стварно супер, налазе се профили играча првог тима ФК Партизан. Одабиром имена играча и уплатом новчаног износа од 18.000 динара, добијаш могућност да или лично добијеш или некоме проследиш персонализовану поруку. 

ФК Партизан је одлучио да сви првотимци Партизана, у периоду од 1. до 15. децембра, буду доступни за персонализоване поруке, како бисмо сакупили новац за лечење Дејана Радојичића, дечака без мајке и оца.

Дејан је рођен пре времена, са срцем на десној страни, јетром на левој и две слезине. Са шест месеци је откривена и циста на мозгу, а затим му се развила епилепсија и церебрална парализа. 

ФОТО: ФК Партизан

Упркос лошим прогнозама, Дејан се до данас јуначки бори и то са баком Милунком, коју зове „мама“. Дејан често има епилептичне нападе, пије велику количину лекова, не може да једе, па га разни сирупи и суплементи одржавају у животу. 

Одлази у вртић у групу деце са сметњама у развоју где се добро адаптирао и показује напредак у социјализацији и комуникацији. Дејану су неопходна средства за лекове, суплементе, честе лабораторијске анализе, као и за операцију и рехабилитацију у бањским условима. 

"После 15. децембра 2020.године, приходе ћемо транспарентно и на месечном нивоу усмеравати ка другим појединцима и организацијама којима је таква помоћ потребна. Учинимо добро за себе и друге! Будимо сви СуперСТА.РС", наводе из Партизана. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)