НАЈБОЉИ "ЕЛ ПИБЕОВ" ДРУГАР ИЗ НАПУЉА: Марадона није био херој, хероји су савршени и не праве грешке, Дијего је био антијунак

Танјуг

30. 11. 2020. у 17:10

НАЈБОЉИ ЕЛ ПИБЕОВ ДРУГАР ИЗ НАПУЉА: Марадона није био херој, хероји су савршени и не праве грешке, Дијего је био антијунак

Фото: Н.Параушић

МАРАДОНА није био херој, хероји су савршени и не праве грешке. Дијего је био антијунак, али је упркос свим слабостима постао најбољи икад, изјавио је некадашњи италијански репрезентативац и Марадонин саиграч из Наполија Ћиро Ферара.

- Марадона је највише грешио на својој кожи. Увек је говорио да не жели да буде пример и слажем се с њим", рекао је Ферара у разговору са Кристијаном Вијеријем у емисији "БобоТВ" на апликацији "Тwић".

Све ме ово погодило, ово су тешки тренуци. Сви смо толико тужни због онога што се догодило, али уверен сам да је Дијего отишао мирно, додао је Ферара.

- Одрастао сам с њим, за њега ме вежу незаборавна сећања. Он ми је био пријатељ и увек сам га бранио, платио је за своје грешке," казао је Ферара и констатовао како је Марадона имао "луду главу".

- Нешто попут Антонија Касана, можда би се добро и слагали," закључио је Ферара.

Ферара је у први тим Наполија ушао 1984. године, баш када је Марадона стигао из Барселоне, заједно су играли седам година и освојили две титуле у Серији А, Куп УЕФА, Куп Италије и Суперкуп.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)