МИЈАТОВИЋ КРИТИКОВАО ЗИДАНА: Он мора да поправи игру своје екипе и да увиди грешке, али најпре да одради припрему утакмице

Новости онлине

29. 11. 2020. у 12:26

МИЈАТОВИЋ КРИТИКОВАО ЗИДАНА: Он мора да поправи игру своје екипе и да увиди грешке, али најпре да одради припрему утакмице

Фото: ЕПА

НЕКАДАШЊИ фудбалер Реал Мадрида Предраг Мијатовић критиковао је Зинедина Зидана након пораза “краљевског клуба” од Алевеса.

Реал је изгубио на свом терену (1:2), а Мијатовић сматра да је главни кривац за нови кикс Мадриђана, управо Зидан који је веома лоше припремио утакмицу.

Са друге стране, бивши нападач је похвалио Алавес за одличну игру.

– У припреми ове утакмице, Зидан је морао да увиди да Алавес има опасно лево крило и двојицу нападача, и ту је било највише проблема. Алавес ме је пријатно изненадио, јер је дошао одлучно, без страха, са ентузијазмом да нападне и победи – рекао је Мијатовић.

Он додаје да је Француз направио велике грешке и у самој поставци играча.

– Он мора да поправи игру своје екипе и да увиди грешке, али најпре да одради припрему утакмице и анализу ривала. Ако је Лукас Васкез био један од најопаснијих против Интера, онда не сме да га врати на десног бека, а има Милитаа на клупи. Не знам шта је са тим момком, нити игра као десни бек нити као штопер и онда Зидан врати Лукаса, испред Асенсија, који му није много помагао на тој десној страни, где је Алавес најопаснији – објаснио је Мијатовић.

Реал се доста мучи од почетка сезоне. Последња три меча у првенству Шпаније нису забележили ниједну победу и заузимају четврту позицију.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)