ОВАКО ЈЕ ЛАЛАТОВИЋ ДОВЕО ХРВАТА У ВОШУ: Препоручио нам га Јовановић, најбољи спортски директор у Србији (ВИДЕО)

Novosti online

26. 11. 2020. у 15:12

ОВАКО ЈЕ ЛАЛАТОВИЋ ДОВЕО ХРВАТА У ВОШУ: Препоручио нам га Јовановић, најбољи спортски директор у Србији (ВИДЕО)

ФОТО: АП

ТРЕНЕР фудбалског клуба Војводина говорио је о томе како је у клуб довео Славка Бралића, али и о спортском сектору у новосадском клубу.

За популарног "Лалата" није табу тема играње хрватских фудбалера у српском фудбалу и обратно.

"Треба више да се стане на пут томе. Зашто хрватски фудбалери не би играли овде и наши у Хрватској? Све је била политика. Можда се неко љути на мене, ја немам мржњу према никоме, могу да се дружим са свима. Могу рећи да ми је Дарио Срна био један од најбољих пријатеља. Нити мрзим хрвате, нити сматрам да треба да мрзе нас", почео је Лалатовић. 

Потом је рекао да је Бралић у Војводину дошао на препоруку Марка Јовановића. 

"Позвао ме је Марко Јовановић са којим сам годину дана сарађивао у Радничком из Ниша, рекао ми је да има једног интересантног играча. Бралић је играч кога ми је Марко препоручио. У пет минута смо се договорили са њим. Јесте из Хрватске, то нема никакве везе", рекао је Лалатовић. 

Он је потом детаљно похвалио доскорашњег сарадника Марка Јовановића. Истакао је да му је жеља била да га доведе у Војводину. 

"Морам да га похвалим јер је један од најбољих спортских директора у Србији. Жеља ми је била да га доведем у Војводину, али нисмо успели. Желео сам и Милана Вјештицу, нисам успео. Спортски директор мора да доведе играча и прода га. Као Матијашевић и Јовановић, који имају контакте. Доведу играча и продају га. Не прихватам да ми менаџери долазе у клуб. Када дође неко и интересује се о играчу, проследим им контакт спортског директора, па са њим нека договоре трансфере. Проблем је што сви воле спортског директора који не може да прода ни кока колу на 40 степени. Ја треба да доведем таквог, а клуб треба да живи, увек тражим оног који је способан. Господин Ђукић је рекао да не треба да се мешам у то, у праву је", истиче Лалатовић. 

Подсетимо, Марко Јовановић је 2014. године постављен на место спортског директора Радничког из Ниша, ту функцију обављао је до јуна 2020. године када се приватних проблема повукао из клуба. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)