ПРЕГОВОРИ СУ У ТОКУ: Франческо Тоти се враћа у Рому, ово су навијачи "вучице" дуго чекали!

Novosti online

18. 11. 2020. у 20:16

ПРЕГОВОРИ СУ У ТОКУ: Франческо Тоти се враћа у Рому, ово су навијачи вучице дуго чекали!

Фото: ЕПА

Легендарни фудбалер Роме Франческо Тоти у преговорима је са новим власницима клуба око повратка у табор "вучице".

Амерички бизнисмен Ден Фридкин и његов син Рајан прошле године су постали власници "вучице", за коју су платили 591.000.000 долара.

Они су тада најавили и велике промене у функционисању Роме, а ништа велико не би могло да прође без једног од највећих играча у њеној историји.

Породица Фридкин жели да врати Тотија у клуб, а први корак је већ направљен по том питању, пошто је јуче организован састанак. Тотију је понуђено да преузме неку од битних функција у клубу иако још увек није познато коју. Састанку је присуствовао и генерални директор Гвидо Фјенга.

Легендарни капитен жели да добије неку од утицајнијих позиција, а његова идеја је да седне у фотељу техничког директора што је у хијерархији трећа по важности функција у клубу.

Подсетимо, Тоти је 2017. године окончао каријеру као 40-годишњак након 28 година у Роми јер му тадашња управа није понудила нови уговор. Након тога је обављао функцију директора клуба с "Олимпика", али се јуну прошле године повукао са тог места због сукоба са тадашњим власником Џејмсом Пелотом, те је у међувремену постао фудбалски менаџер.

Када је напуштао последњи пут Рому, Тоти је истакао да неће крочити на "Олимпико" док се власничка структура не промени, а сада нема сметњи, потшо је Пелоту наследио Фридкин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)