ПОТЕЗ ЗА ДИВЉЕЊЕ - Најбољи стрелац Суперлиге и домаћа компанија заједно против короне

Промо

17. 11. 2020. у 19:00

Најбољи стрелац Суперлиге одиграо вероватно најважнији меч ове полусезоне

ПОТЕЗ ЗА ДИВЉЕЊЕ - Најбољи стрелац Суперлиге и домаћа компанија заједно против короне

Фото: Промо

Пандемија корона вируса поново се разбуктала у Србији, а незавидна ситуација је и у Пчињском округу, где здравствене установе раде пуним интензитетом.

Од пре недељу дана, и Специјална болница за плућне болести у Сурдулици поново је део ковид система и на самом је максимуму опремљености смештајних капацитета.

Био је то повод да компанија Меридиан, у друштву фудбалера Радника из Сурдулице и најбољег стрелца Суперлиге, Милана Макарића, покрене нову акцију помоћи здравственом систему Пчињског округа.

Како би здравствени систем општине Сурдулица што је пре могуће стао на ноге и здравствена безбедност грађана била поново враћена на највиши ниво, компанија Меридиан је Болници уручила пакете неопходне и дефицитарне медицинске опреме, као и ТВ уређаје.

Иначе, Меридианбет месецима је у великој кампањи подршке здравственим центрима широм земље, што је апсолутни пословни приоритет ове компаније у смислу друштвено одговорног пословања за 2020. годину.

Фото: Промо

Волонтери Меридиана до сада су посетили више од 60 градова и општина Србије како би се у најкритичнијим тренуцима нашли најугроженијим суграђанима.

Меридианбет је само од избијања пандемије почетком године суграђанима донирао пакет помоћи вредан 40 милиона динара, и то:

– помогавши опремање преко 30 ковид амбуланата, клиника и болница широм Србије

– донирајући средства за рад више десетина јавних кухиња и регионалних центара Црвеног крста

– допремивши неопходну помоћ за више од 200 најугроженијих домаћинстава широм Србије посредно и непосредно погођених пандемијом

– прикупио 2 милиона динара за лечење мале Софије Маркуљевић, која се успешно опоравља у САД

Меридиан – увек уз суграђане у најтежим изазовима

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)