ХРВАТСКА НАВИЈА ЗА СРБИЈУ: Ево због чега прижељкују нас на Европском првенству, а не Шкоте!

Novosti online

12. 11. 2020. у 18:50

Победник меча Србија - Шкотска ће се пласирати на Европско првенство 2020. и већ зна да ће му ривали бити Енглеска, Чешка и Хрватска, а највећу трему поред нас имају управо "комшије".

ХРВАТСКА НАВИЈА ЗА СРБИЈУ: Ево због чега прижељкују нас на Европском првенству, а не Шкоте!

ФОТО: ЕПА

Кога би Хрвати радије за ривала на ЕП?

У анкети коју је направио хрватски портал 24сата.хр, у којој је учествовало више од 12.000 навијача, они су већински изабрали да је боље да играју са Србијом.

Убедљива победа (63%) говори да ће добар део Хрватске навијати за Србију вечерас, али вероватно зато што мисле да ће "орлове" лакше победити. Заказани меч ЕП игра се у Глазгову, а јасно је да није нимало пријатно играти против Шкота на "Хампден парку", па чак и кад нема навијача.

Хрвати су због тога одабрали Србију, као лакшег ривала, а добро знамо колико "напетости" доносе ови дуели. До сада смо играли четири пута - три пута је било нерешено, а једном су победили "ватрени".

"Ми желимо Србе, а јасно да и они желе нас. Па онда нека се и догоди тај дуел. Таман да им се још једном реванширамо за оно испадање 1999. године. Само је питање би ли нам било слађе да их добијемо у утакмици која директно одлучује о проласку или да их добијемо у утакмици која је њима кључна, а нама не буде толико битна", наводе на порталу "24сата.хр".

С обзиром на то да су Хрвати већ убеђени да би победили Србију, треба ли већа мотивација играчима?

(МОНДО) 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Baki

13.11.2020. 10:41

Sta reci,Srbija je kvalitetnija ekipa ali nema selektora nazalost.Sistem koji je odabrao za tu utakmicu po onoj kisurini isao je na ruku Skotskoj.Ne moze Tadic.Milinkovic da igraju na tim pozicijama po ovakvim kisnim uslovima.Jovic.Mladenovic od pocetka hitri brzi za takve uslove odlicni.Veliki treneri menjaju sistem igre u toku utakmice,ako su kisni uslovi i pre samog pocetka utakmice.ali ovaj nas trenercic ima sve ispisano pre pocetka utakmice ko igra.