ПРЕЛАЗНИ РОК ВЕЋ ПОЧЕО: Партизан враћа бившег капитена?

Novosti online

10. 11. 2020. у 18:42

ЈОШ један бивши играч Партизана могао би да се врати у Хумску. Дефанзивац ТСЦ-а Бојан Балаж, који је поникао у школи фудбала црно-белих пре него што је каријеру почео да гради у Бачкој Тополи, могао би да појача конкуренцију на штоперским позицијама.

ПРЕЛАЗНИ РОК ВЕЋ ПОЧЕО: Партизан враћа бившег капитена?

Фото: ФК Партизан

Балаж је у ТСЦ стигао на лето 2019. године када су се црно-бели одрекли обештећења у замену за 50 одсто од наредне продаје. Такође, тада је договорено да се он може по истом принципу вратити у Хумску, без обештећења, али уз услов да пола зараде од наредне продаје иде ТСЦ-у, па ће црно-бели покушати да га приволе да се врати на место на ком је све почело.

Један од разлога због ког Бојан Балаж фигурира као опција за јачање конкуренције у последњој линији је бројно стање штопера. У овом тренутку, тренеру Александру Станојевићу на располагању су Маки Бањак, Игор Вујачић, Светозар Марковић и Бојан Остојић, с тим што младом репрезентативцу на крају сезоне истиче позајмица из Олимпијакоса (Партизан нема право откупа), док се искусном Ужичанину завршава сарадња. На платном списку клуба је и Душан Лалатовић, мада је опште мишљење да у претходном прелазном року ангажовани Новосађанин није калибар за први тим, преноси Моцартспорт.

Бојан Балаж је у Партизану стасавао под тренерском палицом Слађана Шћеповића, а занимљиво је да је у млађим категоријама био капитен Страхињи Павловићу, који се брзопотезно преко првог тима пробио до Монака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)