НЕЋЕ ДА ИГРА ЗА СРБИЈУ: Млади фудбалер ипак изабрао Хрвате

Новости онлине

10. 11. 2020. у 11:37

КАКО су пренели медији Ђулијано "Ђуро" Ђерић жели да игра за Србију,а не за Хрватску, али не и Лука Дудуковић.

НЕЋЕ ДА ИГРА ЗА СРБИЈУ: Млади фудбалер ипак изабрао Хрвате

Фото: Н. Параушић

- Није истина шта се пише, Лука Дудуковић неће наступати за српску репрезентацију. Уосталом, он је све време у погону хрватске У-16 репрезентације с којом је био и на два посљедња окупљања у априлу и септембру ове године - рекао је у понедељак Марјан Шишић, агент младог играча, за хрватски портал "24сата.хр".

Дудуковић је млада звезда Динама. Игра на позицији крила, а био је на списку селектора У16 још у фебруару, међутим није прихватио позив Мирка Буњевчевића.

С друге стране, Ђулио Ђуро Ђекић, млади играч Локомотиве из Загреба рођен 2005. године, прикључен је кадетској репрезентацији Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Drakče Tormak

10.11.2020. 16:19

Паметно, ,,наши" менаџер профитери искористе младу, перспективну децу, која се поведу патриотозмом, ппзову на пар утакмица, чиме их спрече да играју за неку другу репрезентацију, а потом уцењују-рекетирају, без обзира да ли репрезентација губи будућег доброг играча за дужи период, а млади бивају ускраћени за патриотске игре, дрес земље за коју би срце на терену оставили. Тако нам велики патриота, бивши селектор Синиша Михајловић прође као бос кроз трње. Децо, идите где ће вас ценити и поштовати без обзира на вашу националност и вољење своје праве отаџбине.