МАРАДОНА САМОВОЉНО НАПУШТА БОЛНИЦУ: Легендарни Аргентинац сам свој доктор

Бета

05. 11. 2020. у 20:52

ЛЕГЕНДАРНИ аргентински фудбалер Дијего Марадона, који је успешно оперисан због хематома у глави, могао би убрзо да буде пуштен из болнице, рекао је данас његов лични лекар.

МАРАДОНА САМОВОЉНО НАПУШТА БОЛНИЦУ: Легендарни Аргентинац сам свој доктор

ФОТО: ЕПА

- Идеја је да буде под надзором још један дан, али он већ жели да изађе. Разговарали смо са другим лекарима који такође сматрају да може да напусти болницу. Моја идеја је да остане још један дан", рекао је новинарима Леополдо Луке испред клинике у Оливосу, на периферији Буенос Ајреса.

- Презадовољни смо, може да хода, може да разговара са мном... Још је врло рано, али његов опоравак је одличан. Жели да изађе, покушавамо да га убедимо да остане због постоперативних провера", додао је он.

Марадона је имао субдурални хематом, односно накупљање крви између мембране и мозга.

Он је у понедељак хоспитализован у Ла Плати, 60 километара јужно од Буенос Ајреса, због дехидратације и анемије. Прегледима је откривен субдурални хематом након чега је пребачен у приватну клинику у Оливос.

Након операције његов лекар је рекао да није било неуролошких компликација и поздравио "запањујући" опоравак једног од најбољих фудбалера свих времена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)