НОВИ СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Освануо записник са меча Јавор - Раднички, ево шта је Тончев наводно рекао судији Јовановићу(ФОТО)

Novosti online

03. 11. 2020. у 15:58

НОВИ СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Освануо записник са меча Јавор - Раднички, ево шта је Тончев наводно рекао судији Јовановићу(ФОТО)

Фото архива ВН

УТАКМИЦА 13. кола Супер лиге Србије Јавор - Радницки Ниш (1:0) одиграна за викенд у Ивањици донела је још један скандал српском фудбалу и то у режији председника гостујућег клуба Ивице Тонцева.

Тако у допунском извештају после меча тврди главни арбитар сусрета, тренутно најпознатији и најпризнатији српски судија у УЕФА Срђан Јовановић.

"Срђане, срам те било, уништио си утакмицу, ј….. ти ја маму, видецеш када дођеш у Ниш", навео је Јовановић у документу до којег је ексклузивно дошао "Курир".

Јовановић је такође истакао да је у 72. минуту са трибине (односно ложе) стадиона где су били смештени представници обе екипе дошло до комешања налик на тучи. Пошто је та трибина изнад клупе гостујуће екипе неко је са трибине гађао пикавцем техничку клупу Радничког из Ниша. У том моменту Јовановић је прекинуо утакмицу и тада су почеле претње Ивице Тончева.

Јовановић је због свега наведеног захтевао да се тај део трибине испразни што је и учињено. Прекид утакмице је трајао осам минута, а после свега наведеног остаје питање да ли је у српском фудбалу место људима који су спремни да на најбруталнији начин вређају и прете како би остварили нешто што очигледно не могу на терену.

Шта је тим поводом рекао председник Радничког Ивица Тончев прочитајте ОВДЕ. Фотографију судијског записника можете да погледате на овом ЛИНКУ

(КУРИР)

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)