СРПСКИ КРУЗЕРАШ ПОБЕДИО, ПА НАПУСТИО ТАКМИЧЕЊЕ: Ражнатовић одустао од првенства, повреда руке надјачала жељу!

Novosti online

30. 10. 2020. у 15:17

СРПСКИ КРУЗЕРАШ ПОБЕДИО, ПА НАПУСТИО ТАКМИЧЕЊЕ: Ражнатовић одустао од првенства, повреда руке надјачала жељу!

Фото: Д.Поздеровић

ВОЛЕО бих да у догледно време укрстим рукавице са државним прваком, поручује Ражнатовић

Српски крузераш Вељко Ражнатовић (23) тешко је поднео вест коју му је саопштио доктор на данашњем мерењу за полуфинални меч државног првенства против Милосава Савића у Смедереву. Наиме, Вељко је прошао вагу, био спреман да изађе у ринг упркос повреди за коју је знао још од четвртка када је ишао на снимање, али докторова је била последња:

- Са таквом руком не можеш да се браниш. Биће прилике!

Подсетимо, Ражнатовић је добио први меч на шампионату за најбољег боксера у земљи против Миљана Ђорђевића, али је ту морао да стане.

- Тај меч је такође био тежак, лепо смо се тукли. Победио сам, али сам и током борбе осетио бол у десној шаци. Физички сам никад спремнији, али на такве повреде не може да се утиче. Причао сам са својим тимом, хтео по сваку цену да учествујем до краја, радовао се дуелу са Савићем кога и те како респектујем, али шта је ту је. Желим му да се домогне златне медаље, па се видимо на Златној рукавици - тужним гласом прича момак који у аматерском рингу и даље не зна за пораз, баш као и у профи водама где има скор 9-0.

Нада се, ипак, да ће ускоро поново међу конопце.

- Чим се опоравим настављам са тренинзима. Волео бих да у догледно време укрстим рукавице и са државним прваком. У Смедереву учествују наши најбољи борци, по свим категоријама. Част је бити део такве приче, а велика туга када те повреда одвоји од прилике да постанеш првак државе. Желим сву срећу овим феноменалним борцима у даљем такмичењу које је Боксерски савез Србије организовао на високом нивоу, упркос тешкој ситуацији и борби са вирусом корона - у даху ће Ражнатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)