НА НОВОМ РАДНОМ ЗАДАТКУ: Амела Терзић на челу новопазарског Спортског савеза

Танјуг

29. 10. 2020. у 21:27

НА НОВОМ РАДНОМ ЗАДАТКУ: Амела Терзић на челу новопазарског Спортског савеза

ФОТО: Н. Параушић

Прослављена атлетичарка Амела Терзић изабрана је на вечерашњој ванредној изборној Скупштини Спортског савеза Нови Пазар за нову председницу тог савеза, а на челној функцији наследиће Емира Мехмедовића преноси Ртв Нови Пазар.

"Представницима пазарских клубова и делегатима Скупштине бих желела да се захвалим на указаном поверењу. Као и мој претходник, потрудићу се да имам исти однос према свим спортистима и колективима, како бих га заменила на најбољи могући начин", рекла је Терзић.

За њен избор гласало је свих 29 присутних чланова Скупштине Спортског савеза Нови Пазар, који су за новог генералног секретара тог савеза, такође једногласно, изабрали бившег трофејног каратисту Нермина Зећировића.

"Чека нас тежак задатак јер је спорт у нашем граду у последњих неколико година доживео експанзију. Потребно је одржати континуитет, али верујем да ћемо да останемо на правом путу", казао је Зећировић.

Мехмедовић, који је у последњих пет година био на челу градског Спортског савеза, оценио је да новопазарски спорт има лепу будућност.

"Имао сам одличну сарадњу са спортистима и клубовима. Остварили смо велике резултате, појединачно и екипно. Град је, поред тога, много уложио у спортску инфраструктуру. Убеђен сам да ће Амела Терзић успешно и достојанствено обављати своју дужност, као и Нермин Зећировић", навео је Мехмедовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)