ЖИВОТНА ДРАМА НИКОЛЕ НИНКОВИЋА: Имам крварење у мозгу, једва су ми спасли језик од ампутације!

Novosti online

26. 10. 2020. у 13:27

ЖИВОТНА ДРАМА НИКОЛЕ НИНКОВИЋА: Имам крварење у мозгу, једва су ми спасли језик од ампутације!

ФОТО: ЕПА

ФУДБАЛЕР Никола НИнковић објаснио је са каквим се повредама суочава.

Он је у писаној изјави за портал "Информер" рекао да су му лекари једва спасили језик ампутације, као и да из кревета устаје само да оде до купатила. 

Он је изјаву дао путем СМС порука. 

"Не могу да причам јер су ми једва спасили језик од ампутације. Уста су ми у концима и једно време нећу моћи да говорим. Остало је мање-више у реду. Имам неко крварење у мозгу, али то ће се решити само од себе, само је потребно време. За сада не смем ни много да ходам, па из кревета устајем само кад морам до купатила. Руке су ми, хвала Богу, добро", написао је Нинковић, којем је страдало и неколико зуба.

Упркос степену повреда Нинковић је добро расположен, а то је од посебног значаја његовим родитељима који су били очајни након удеса. 

"Под јаким сам лековима ових дана, па се, искрен да будем, ретко чега сећам. Нисам још ни свестан шта ми се догодило. Моји најближи су ме видели, па су се умирили, иначе су преплакали два дана, нису спавали уопште. Охрабрио сам их да ће све бити у реду и да ће ме ускоро гледати на терену. Хвала добрим људима који су ми слали поруке подршке и свим пријатељима који су понудили помоћ мојој породици. Хвала им до неба", написао је Нинковић.

Фудбалер Асколија нада се и верује да ће се ускоро вратити на терен, иако прве прогнозе доктора нису тако оптимистичне.

"Ух, не бих да слушам доктора, јер ми је рекао да је за мене сезона завршена што се тиче утакмица. Према његовој прогнози, у неком тренутку моћи ћу да се вратим тренинзима, али без утакмица. Ја се надам да греши и да ћемо наћи неко решење. Можда ћу моћи да играм са заштитном кацигом или како се већ зове. На вези сам са челницима Асколија, имају разумевања за моју ситуацију. Звали су ме скоро сви бивши тренери са којима сам сарађивао у Италији и веома много саиграча. Хвала им свима, одушевили су ме - пренео је Нинковић.

Пратите "Новости спорт" на Фејсубу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)