СИТИ УЗИМА СТЕВАНОВИЋА: Партизан би током зиме могао да заврши трансфер

М. БЛАЖИЋ

23. 10. 2020. у 23:30

ЈЕСТЕ Манчестер, али није Јунајтед. Млади, 18-годишњи везиста Партизана Филип Стевановић могао би каријеру да настави у енглеском индустријском граду, али последње информације указују на то да неће заиграти за клуб против којег је прошле јесени играо у Лиги Европе, како се донедавно шушкало, већ за њиховог градског ривала Сити!

СИТИ УЗИМА СТЕВАНОВИЋА: Партизан би током зиме могао да заврши трансфер

Фото: Н.Параушић

Током јучерашњег поподнева "Моцартспорт" је пренео информацију да Стевановић завршава лекарске прегледе и спрема се за потпис каријере којим би се обавезао на четири и по године верности клубу са "Етихада" од зиме 2021. Генерални директор клуба из Хумске Милош Вазура је, за "Новости", потврдио да је поменута прича на добром трагу, али да договор два клуба не постоји.

- Стевановић није потписао за Сити. Није постигнут договор о сарадњи, а та прича са овим енглеским клубом постоји већ годину и по - поручио је Вазура.

Оно што је поприлично јасно је да ће Партизан поред финансијског профита у случају трансфера успети да издејствује и добит на играчком плану. Уколико клубови нађу заједнички језик, Филип Стевановић би папиролошки постао фудбалер "грађана" од јануара 2021, па све до лета 2025. Црно-белима је у интересу да Стевановић бар до лета остане у Хумској као позајмљен фудбалер, што значи да би момак рођен у Ариљу у случају "виђеног договора" остао у Партизану на шестомесечној позајмици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)