СТИГЛА НАГРАДА ЗА СЈАЈНЕ ОДБРАНЕ: Српски голман у тиму кола казахстанске лиге

Новости онлине

19. 10. 2020. у 21:28

СТИГЛА НАГРАДА ЗА СЈАЈНЕ ОДБРАНЕ: Српски голман у тиму кола казахстанске лиге

ФОТО: ФК Каспи

НАКОН репрезентативне паузе и периода од скоро 20 дана, казахстански Каспи је одиграо меч тамошње Премијер лиге и поново изгубио.

Тренутно последњепласирани тим елите у Казахстану, уколико не рачунамо Ертиш који је одустао од такмичења, и упркос поразу имао је играча у тиму кола - голмана, Марка Милошевића.

Српски чувар мреже бриљира у првој иностраној сезони за тим из Актауа, убедљиво је најбољи голман тамошње Премијер лиге што је доказао још једном.

Милошевић није успео да сачува мрежу, али је и упркос томе изабран за најбољег голмана 13. рунде казахстанског шампионата. Каспи је изгубио од другопласираног Тобола са 1:0, а утисак након утакмице је да је Тобол ближи био убедљивом тријумфу него Каспи боду.

Једино је Сергеј Малиј успео да савлада српског голмана, на двадесет минута до краја утакмице. И пре тога, а и после, свашта је одбранио Милошевић који је након сјајног периода у Казахстану на прагу трансфера каријере и одласка у неку од фудбалски атрактивнијих европских земаља.

- Наравно да сам задовољан јер сам поново изабран за најбољег голмана кола у Премијер лиги Казахстана, али не могу да будем срећан јер смо доживели још један пораз. Свих сат и по утакмице сам био концентрисан и уложио максималан напор, а испоставило се да је то било довољно само за минимални пораз. Прија ми рад са Миланом Стојковићем који тренира голмане у Каспију, спремамо се за тежак период и борбу за опстанак који следе, изјавио је Милошевић.

Милошевић голман кола у Премијер лиги Казахстана/ФОТО:ФК Каспи

Сезона у казахстанској Премијер лиги се завршава у децембру, Каспи који тренира Срђан Благојевић има још увек реалне шансе за опстанак, али ће морати да почне да побеђује као што је то било против Астане пред репрезентативни одмор.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)