БУВАЧ КОНАЧНО ПРОГОВОРИО О КЛОПУ: Нисам му честитао титулу, 17 година сам радио све, само нисам причао јавно

Новости онлине

05. 10. 2020. у 11:01

ЖЕЉКО Бувач, некадашњи помоћни тренер Јиргена Клопа, који је напустио то место непосредно пред реванш полуфинала Лиге шампиона 2018. године, проговорио је у јавности о својој каријери као помоћника Јиргена Клопа.

БУВАЧ КОНАЧНО ПРОГОВОРИО О КЛОПУ: Нисам му честитао титулу, 17 година сам радио све, само нисам причао јавно

Фото: ЕПА

Србин је такође је открио и да није честитао свом некадашњем сараднику на титули у Ливерпулу, а из његових речи одаје се утисак да нису у најбољим односима.

- Нисам му честитао. Био сам срећан због Ливерпула, због навијача, због играча. Али нисам - гласио је одговор Бувача руском новинару на питање да ли је разговарао са Клопом и да ли му је честитао на титули.

Иза њих је 17 година успешног рада, Бувач сада гради самосталну каријеру као спортски директор Динама из Москве, а истиче да је имао сјајне понуде, као и да би размислио о повратку на месту тренера уколико би га звала Барселона.

- Не желим сада да будем менаџер. Ако ме Барселона позове, наравно да ћу размислити, али иначе не. Кажете да сам овде само да бих остао окупиран и сачекао бољу прилику. Али да знате какве сам понуде одбио током паузе у каријери, не бисте то рекли. Али нећу вам рећи који клубови су ме звали.

Из Бувачевих речи се може осетити да између њега и Клопа ствари нису рашчишћене, он тврди да је радио 17 година посао тренера, само што није јавно причао и давао интервјуе, очигледно алудирајући на Немца.

- Осећао сам се као да сам менаџер свих тих 17 година (са Клопом у Мајнцу, Борусији из Дортмунда и Ливерпулу). Радио сам посао менаџера, осим што нисам јавно говорио и давао интервјуе. Осим тога, имао сам све функције и трудио сам се да утичем на свој тим колико год сам могао да им помогнем да успеју. Али није ми била потребна таква пажња - рекао је Бувач.

(Телеграф)

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)