ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ПОВЕО 20 ИГРАЧА НА КИПАР: Није битна тактика, битно је како се изађе на терен

Novosti online

30. 09. 2020. у 09:09 >> 09:31

ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде путују на Кипар где ће играти утакмицу сезоне.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ПОВЕО 20 ИГРАЧА НА КИПАР: Није битна тактика, битно је како се изађе на терен

фото: ФК Црвена звезда

Сутра од 19 часова на „ГСП“ стадиону у Никозији Црвена звезда има прилику да победом над екипом Арарата обезбеди учешће у групној фази европски такмичења четврту годину заредом

"Нисмо размишљали где ћемо играти. Спремали смо утакмицу најнормалније, у смислу да се игра код њих у Јерменији. Стицајем околности, ситуација се мењала из сата у сат, а последња одлука је да се путује на Кипар. То ништа не мења када смо ми у питању. Знамо шта нам је чинити и шта треба да урадимо – да одиграмо праву утакмицу, јер је ово лепа прилика да Црвена звезда уђе у групну фазу Лиге Европе"

Станковић је додао да верује у свој тим, те да очекује да изађу на терен и покажу оно најбоље. 

"Темељно смо анализирали противника. Знамо шта они могу, али и шта не могу. Уопште није толико битна тактика, већ како се изађе на терен. Ко год од играча буде изашао на терен знаће тачно шта треба да ради. Очекивања и захтеви од сваког фудбалера биће велики. Од нас све зависи, а ја сам сигуран да ће наши момци, када треба, показати да су прави – подвукао је Дејан Станковић"

Станковић се одлучио да на пут поведе 20 фудбалера.

На списку путника на Кипар налазе се: Милан Борјан, Зоран Поповић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Милан Родић, Радован Панков, Немања Милуновић, Милош Дегенек, Страхиња Ераковић, Његош Петровић, Вељко Николић, Мирко Иванић, Гелор Канга, Александар Катаи, Срђан Спиридоновић, Жељко Гаврић, Ел Фарду Бен, Алекса Вукановић, Милан Павков и Дијего Фалћинели.

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)