ШПАНЦИ ОТКРИВАЈУ: Ово је тренутак када је пукло између Бејла и Зидана!

Novosti online

20. 09. 2020. у 11:42

ШПАНЦИ ОТКРИВАЈУ: Ово је тренутак када је пукло између Бејла и Зидана!

Герет Бејл и Зинедин Зидан фото: ЕПА

ГЕРЕТ Бејл се званично вратио у Тотехнем, у дресу "певаца" пружао је најбоље партије, нада се да ће имати прилику да оживи своју каријеру.

Бејлу ће премијерлигаш плаћати астрономску годишњу плату од 17 милиона евра, док ће тим из Лондона платити позајмицу 13 милиона евра. 

Оно што смо у протеклим сезонама имали прилику да видимо јесте гашење једне блиставе каријере, Бејл је од играча који је страх и трепет противничким дефанзивцима, постао играч коме се сви подсмевају. 

Шпанска "Марка" тврди да је у протекле две сезоне Бејл изгубио мотивацију, а да је тачка у којој је све кренуло по злу 26. маја 2018. године. Тада је Зидан ставио Иска у први тим у финалу Лиге шампиона у Кијеву, док је Бејл остао на клупи. 

Фудбалер никада није прешао преко тога, иако је добио прилику да заигра од 61. минута, тај меч решио је са два гола, а први је био атрактиван, након "маказица". 

"Бејл је био пресретан када је Зидан отишао, а о одласку из клуба почео је да размишља 2019. године, оног тренутка када се француз вратио у клуб", пише "Марка". 

Бејл је у овом случају добио оно што је желео, напустио је Реал, а није се одрекао астрономске плате. 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)