ЛЕГЕНДА ЗВЕЗДЕ НЕ ЗНА ПУНО О ТСЦ: Топола је дрво које расте поред пута, тамо игра много Мађара

Новости онлине

17. 09. 2020. у 15:36

ЛЕГЕНДА ЗВЕЗДЕ НЕ ЗНА ПУНО О ТСЦ: Топола је дрво које расте поред пута, тамо игра много Мађара

Фото: Н.Скендерија

ТСЦ има историјску шансу да настави свој европски пут, а као препрека им стоји бивша Стеау, тим који је са пуно проблема дошао у Србију.

Корона је покосила Румуне, који једва састављају тим за вечерашњи меч. Ипак, и поред тога надају се пролазу јер је српски тим апсолутна непознаница за тамошње медије, али и за легендарног фудбалера Звезде Миодрага Белодедића.

Актуелни директор у Фудбалском савезу Румуније нема никакву дилему око тога који тим би могао да прође у наредну фазу такмичења, а очигледно је и да му екипа ТСЦ-а није баш позната.

- Топола је врста високог дрвета, расте поред пута. Изгубили су од Звезде 5:0 и зато мислим да нам неће правити проблеме у овом квалификационом мечу. Али, најбоље прво да видимо како ће се ФЦСБ изборити са овим лудилом од вируса", рекао је Белодедић.

Чувени штопер се не сећа екипе ТСЦ из својих играчких дана, али да није упућен у тим Золтана Саба потврдио је изјаво да "тамо игра много Мађара" (не игра ниједан, прим. аут).

- Мислим да су у оно моје време играли у трећој лиги, али, искрено, не сећам их се уопште. Њихов успон је почео последњих година, тамо игра много Мађара. ФЦСБ неће имати проблема, велика је разлика у вредности два тима", закључио је Белодедић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)