КОРОНА НАСТАВЉА ДА КОСИ РУМУНЕ: Имају само 14 играча, УЕФА разматра службени резултат или одлагање утакмице

Новости онлине

17. 09. 2020. у 10:35

КОРОНА НАСТАВЉА ДА КОСИ РУМУНЕ: Имају само 14 играча, УЕФА разматра службени резултат или одлагање утакмице

Фото: Н.Параушић

ТСЦ из Бачке Тополе има историјску шансу да се домогне трећег кола квалификација, а да пре тога из такмичења елиминише огромног фаворита.

Румунски тим ФЦСБ, који сви знамо под именом Стеауа, катастрофално је погођен корона вирусом.

Делегација из Букурешта у Србију није ни допутовала комплетна, јер је цео стручни штаб, као и један играч, био позитиван још и пре пута. А након што им је прикључен тренер Б тима ФЦСБ-а нови позитивни случајеви, не у вези с њим.

Румунски медији преносе: чак деветорица играча и исто толико чланова стручног штаба! Све скупа 18 заражених.

Према информација Моцартспорта управо је у току састанак са делегатима Уефе који ће ФСЦБ-у саопштити коначну одлуку, односно да ли ће се меч уопште играти или ће бити регистрован службеним резултатом 3:0 за ТСЦ.

Или ће можда утакмица бити одложена за дан како би Румуни могли да евентуално доведу неког из омладинског погона како би попунили састав.

Што се тиче играча, позитивни су голман Андреј Влад, штопери Андреј Мирон, Даријуш Олару и Јулијан Кристеа, везисти Флорин Танасе, Овидију Попеску, Јонут Вина и Андреј Панделе, те нападач Серђу Буш.

То даље значи да гости из Букурешта на располагању имају само 14 играча. Међу њима само једног голмана, 19-годишњег Развана Дукана, који још није уписао такмичарски деби за ФСЦБ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)