СТАНОЈЕВИЋ О СЕБИ И ПОЈАЧАЊИМА: Мислим да сам сазрео, али новине не могу да се приме одмах

Н. И.

02. 09. 2020. у 13:16

СТАНОЈЕВИЋ О СЕБИ И ПОЈАЧАЊИМА: Мислим да сам сазрео, али новине не могу да се приме одмах

фото: Н. И.

НА промоцији новог тренера Партизана новинаре је занимало апсолутно све.

Говорио је о себи, о евентуалним појачањима, бонус играчима, напретку, новитетима, о временима која владају...

- Мислим да сам зрелији, другачији, имам сада више искуства. Покушавам са стручне стране да идем у корак са временом. Желим да унесем нешто ново у игру тима, али не верујем да ћу успети на почетку због профила играча које имам. Можда ћу у децембру успети да променим нешто. То данас причам, али за седам дана када удари емоција, не знам како ће бити. Можда ћу бити другачији. Фокусирао бих се на терен. Знам каква су времена, људи око мене кажу да су ово најтежа времена за Партизан. Хајде видећемо, да не причамо унапред.

Тема су била и евентуална појачања, јер сви знају да је квота странаца попуњена.

- Довешћемо појачања сигурно. Причао сам са људима из клуба, али јуче сам сазнао да ћу постати тренер. Био сам на одмору и нисам размишљао плановима. Са старнцима смо попуњени, па је у овом прелазном року то што имамо. Домаће играче желимо да доведемо. Волим да вратим у клуб партизанову децу, која су прошла ову школу, осећају ову причу. Са њима је лакше да се уђе у све борбе јер имају потребну емоцију коју сви овде имамо.


Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Marko 11

02.09.2020. 15:50

Бивши селектор помоћник није остао. Саво није ишло да ти коондициони тренер ради у Новом Саду и једном или два пута недељно дође у Београд да се разумемо.