СТАНКОВИЋ О ОМОНИЈИ И 3. КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА: Нема лаких противника и боље би било да смо домаћини

Новости онлине

31. 08. 2020. у 12:57

СТАНКОВИЋ О ОМОНИЈИ И 3. КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА: Нема лаких противника и боље би било да смо домаћини

фото: ФК Црвена звезда

ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде у трећем колу квалификација за Лигу шампиона играју на Кипру против Омоније.

После жреба у Ниону тренер црвено-белог тима Дејан Станковић је суздржан и без обзира што многи мисле да је срећа што је избегнут најјачи ривал он не жели да подцени Омонију.


- Нема лаких противника у Лиги шампиона. Рекао сам то и након што смо извукли Европу и Тирану, а то мислим и сада. Омонија је добар тим, шампиони су Кипра, имају мноштво квалитета, али има још времена до те утакмице - опрезан је Станковић који је дао изјаве за клупски сајт.

Сада је пред фудбалерима Црвене звезде мини одмор од утакмица, јер је по календару на програму наступ репрезентација. Међутим, црвено-бели ће те дане провести као на припремама јер их чека густ распоред.

- Нас очекују мини-припреме, па и сусрет са Чукаричким. Не можемо да не размишљамо о ривалу у Лиги шампиона, али трудимо се да ствари иду својим током и да увек будемо фокусирани на прву следећу утакмицу - рекао је Станковић.

На Кипар се путује средином септембра, а на терен се истрчава 15. или 16. септембра.

- Боље би било да смо домаћини, али жребом је одлучено другачије. У сваком случају, то ће бити отежавајућа околност за нас, али опет кажем, потрудићемо се да овај период искористимо што боље и да што спремнији дочекамо одмеравање снага са кипарским прваком - закључио је Станковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)