ЛАЛАТОВИЋ: Милошевић је заслужио да буде дуготрајно решење Партизана

Новости онлине

30. 08. 2020. у 08:10

НАСТАВИТИ низ успеха, како у суперлигашком походу, тако и у међусобним дуелима са Партизаном кога су надиграли у финалу најмасовнијег такмичења и у лиги на крају прошле сезоне.

ЛАЛАТОВИЋ: Милошевић је заслужио да буде дуготрајно решење Партизана

Фото: Н.Параушић

То је циљ фудбалера Војводине у данашњем одмеравању за бодове са вицешампионом кога дочекују данас (18.45) на "Карађорђу".

Ненад Лалатовић, тренер Војводине, не штеди речи хвале за ривала који је већ ове сезоне прошао прво коло европског такмичења, а шансе за тријумф распоредио је "по пола".

- Партизан, једнако као и ми, у сваки меч улази да победи - каже Лалатовић. - Дерби ће, уверен сам, оправдати очекивања за гледаоце ТВ преноса. Обе екипе имају појединце који потезом могу да реше меч. Ипак, суштина је да тренутно нити смо ми бољи од њих, нити су они бољи од нас. Без обзира на то што смо домаћини, пошто ће се играти без навијача, шансе су 50-50. До три бода ће доћи екипа која буде имала више стрпљења и боље уђе у утакмицу, а ја се надам да ћемо то бити ми.

Новосадски стратег у први план истиче безрезервну веру у своје изабранике али и победничку атмосферу.

- Не верујем да ће бити неких великих изненађења, добро се познајемо, а играли смо два пута у последња два и по месеца. Изузетно ценим Саву Милошевића као тренера и, по мом мишљењу, заслужио је да буде дуготрајно решење за Партизан. Стварно их респектујем, али, ипак највише поштујем мој тим и моју Војводину - рекао је Лалатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)