БЛЕКИЈУ ДВА МИЛИОНА ЕВРА: Фиорентина најавила повећање плате српском штоперу

В. Н.

16. 08. 2020. у 10:14

БЛЕКИЈУ ДВА МИЛИОНА ЕВРА: Фиорентина најавила повећање плате српском штоперу

Фото: АП

ДОК се Милан и Интер врте око Николе Миленковића, Фиорентина намерава да га приволи да остане тако што ће му дебело појачати уговор.

Како преноси "Медијасет", млади српски штопер би убудуће могао да има годишњу плату од два милиона евра. То је скоро два и по пута више него што је досада добијао, пошто је по актуелном уговору зарађивао 800.000 евра по сезони.

Популарни Блеки је претходних недеља био у центру пажње јер су оба великана из Милана изразили жељу да га доведу. Највеће интересовање је показивао Милан, али га је у првом налету одбио Фиорентинин захтев за обештећење, који је 40 милиона евра.

Иначе, као свуда у свету, и у Италији клубови углавном инсистирају да се играчима смањују уговори због финансијских проблема које је изазвао вирус корона. Миленковић ће бити један од ретких са којим се догађа супротно, па је у читавој причи дошло до једног занимљивог поклапања. Супротан пример је што Наполи нашем Николи Максимовићу нуди смањење плате са 1,5 на 1,3 милиона евра годишње. Њему то, наравно, није пријало, па су италијански медији додали да би Максимовић могао да се окрене и бројним понудама које има. Једну од њих послала је баш и Фиорентина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)