ВУКМИР ЗА “ТИП”: Анализа првог кола Мађарске - Фехервар силовит од старта

Ж.У.

15. 08. 2020. у 12:00

ВУКМИР ЗА “ТИП”: Анализа првог кола Мађарске - Фехервар силовит од старта

Илустрација спорт Фото Dephositos

У новом броју листа за кладионичаре “Тип” можете прочитати анализу Драгана Вукмира.

Бивши каптиен МТК је прогнозирао мечеве првог кола у Мађарској.

МТК – ФЕРЕНЦВАРОШ ГГ, 2

МТК има млад и перспективан састав. На припремама је деловао стабилно, као да је погодио са појачањима. Верујем да може барем гол да постигне против Ференцвароша, који је, по мом мишљењу без конкуренције најбољи.

ПАКШ – УЈПЕШТ 0-2

Пакш се није превише ангажовао око појачања. Са друге стране, тим Ујпешта је претрпео бројне измене, па док се све не повеже, могао би да се определи за игру са чвршћом одбраном.

ФИКС ЗАЛАЕРГЕСЕГ – ФЕХЕРВАР 2

Фехервар је прошлу сезону завршио испод очекивања. Опет је амбициозан и морао би силовито да крене већ од дуела са Залаегерсегом, са којим има добру пословну сарадњу. Недавно су баш у стручном штабу ривала пронашли замену за тренера Кариља.

ДИОЖЂЕР – МЕЗОКОВЕЖД ГГ

У регионалном дербију између Диожђера и Мезоковежда типујем на по гол са обе стране.

ПУШКАШ – ХОНВЕД 3+

Фудбалери Пушкаша морали би да буду затегнути као струне, јер их после окршаја са Хонведом, чека веома важан меч на међународној сцени. Очекујем да буду ефикасни већ на старту против Хонведа. Гости имају исти тим и новог тренера, и могли би да буду опаснији.

БУДАФОК – КИШВАРДА Џ, 2-3

Будафок је новајлија у елити, где због веома скромног буџета не верујем да ће успети да се снађе. Оскудева са квалитетом, па му је борбеност једина карта на коју могу да рачунају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)