СТАНКОВИЋЕВЕ СЛАТКЕ МУКЕ: Канга неће почети меч, Македа би био озбиљно појачање за Звезду

Ђ. С.

13. 08. 2020. у 16:05

СТАНКОВИЋЕВЕ СЛАТКЕ МУКЕ: Канга неће почети меч, Македа би био озбиљно појачање за Звезду

Фото: М. Вукадиновић

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић је уочи сутрашње утакмице са Спартаком нагласио да не постоје калкулације.

Међутим, нешто тежи посао, фудбалере Црвене звезде вероватно чека сутра на стадиону "Рајко Митић" (19.00), у окршају са суботичким Спартаком, екипом која је на старту првенства такође уписала максималан резултат. Због тога је сусрет Београђана и гостију са севера државе добио назив "мини-дерби“, те је тренер црвено-белих Дејан Станковић позвао на опрез, али и признао да се на "Маракани" озбиљно ради на довођењу још једног "капиталца".

- Био бих најсрећнији када бисмо у сваку утакмицу улазили као у дерби. Приступ прави разлику на свакој утакмици, не смемо никога ни да преценимо нити да потценимо. Професионални приступ доноси само добре ствари, ми на Спартак идемо без калкулисања, као што смо радили у прва три кола - најавио је Станковић дуел са Спартаком.

Ипак, оно што је уочљиво на старту сезоне јесте недостатак опције у самом шпицу напада. Као решење тог проблема је означен Федерико Македа, "деветка" са интернационалним искуством око чијег се доласка у редове срспског шампиона већ дуго прича. Да је заиста тако, потврдио је стручњак са клупе Звезде.

- Прелазни рок је жива ствар. Шпиц његових квалитета даје могућност и другим клубовима да се убаце у трку. Често зависи од самог играча где ће да оде, и он је тај који ће одлучити о својој судбини. Убеђен сам да се ради на томе и он би представљао велико појачање за Црвену звезду - потврдио је Деки бројне медијске натиписе.

КРСТОВИЋ ЗАСЛУЖУЈЕ ШАНСУ

ГОВОРИО је Дејан Станковић похвално и о младом нападачу Николи Крстовићу, који би ове сезоне као бонус играч могао да добије доста протагонизма.

- Када сам сарађивао са њим у Турској и на Кипру, истицао се борбеношћу, професионализмом и нисмо имали ни најмањи проблем што се тиче рада и захтева. Он је момак који од првог до последњег минута пружи свој максимум и спреман је да стави главу тамо где неко не би ногу. Крстовић је будућност Звезде и заслужује шансу - рекао је Станковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)