ТРЕНЕР МАЧВЕ: Звезда је најквалитетнија у лиги, али не плашимо се, моји играчи ће уживати

Бета

07. 08. 2020. у 18:39

ТРЕНЕР МАЧВЕ: Звезда је најквалитетнија у лиги, али не плашимо се, моји играчи ће уживати

Фото: М.Вукадиновић

ТРЕНЕР фудбалера Мачве Драган Аничић рекао је данас да је Црвена звезда најквалитетнија екипа у лиги, али је истакао да његов тим неће предати пре утакмице и да је спреман за борбу.

"Када играте против Црвене звезде, ствар је јасна, то је сигурно најквалитетнија екипа у нашој лиги, што не значи да се ми предајемо пре утакмице. Сигурно је да ћемо покушати да на сваки могући начин неутралишемо тај њихов квалитет у играчком кадру. Не плашимо се, ово је за нас изазов и играчи ће покушати оно што је у овом тренутку можда неоствариво", рекао је Аничић.

Фудбалери Мачве у недељу дочекују Црвену звезду у утакмици трећег кола Супер лиге Србије.

"Звезда има 30-так играча у свом погону и сваки од њих има квалитет да реши утакмицу, а у претходна два кола имали сте прилику да видите лепу и ефикасну игру црвено-белих. У неким утакмицама које смо играли раније против Звезде, показало се да можемо да им парирамо, неке партије су решавали лагано, тако да очекујем од мојих играча прво да уживају у овој утакмици, као и да дају све од себе да забележимо добар резултат", рекао је Аничић.

Капитен Филип Пејовић рекао је да предстојећа утакмица има два епитета - најлепша и најтежа.

"О Звезди не бих пуно говорио, опште је познато какав је то клуб и колико је квалитетан тим. Што се тиче нас, мислим да смо добро стартовали ово првенство, могли смо бодовно боље да стојимо, али ниво игре је добар и заиста много бољи него прошле сезоне. Мислим да у великој мери, наредни меч зависи од нас играча, колико ћемо да испоштујемо тактичке задатке које шеф буде поставио, као и од наше дисциплине, упорности и концентрације у сваком минуту", рекао је он.

Утакмица се игра у недељу у Шапцу од 18.30.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)