ПРОВОКАЦИЈЕ НЕ РЕМЕТЕ ОДНОСЕ: Војводина верује да ће ТСЦ решити проблем са понашањем навијача

С. Б.

03. 08. 2020. у 19:28

ПРОВОКАЦИЈЕ НЕ РЕМЕТЕ ОДНОСЕ: Војводина верује да ће ТСЦ решити проблем са понашањем навијача

Фото: С. Бајић

ПОТЕЗ дела навијача ТСЦ, који су у петак увече пред српски дерби два војвођанска суперлигаша у Сенти, дали епитет "јужни дерби", није примерен односима фудбалера Бачке Тополе и Војводине, клубова који негују изузетно спортске и пријатељске односе.

То су данас у разговору са новинарима потврдили Драгољуб Самарџић, председник и Љубомир Апро, потпредседник Новосађана и нагласили да било какви памфлети и провокације неће утицати на спортску сарадњу.

- Тај потез је неспортски и за Војводину неприхватљив, али неће нарушити односе са ТСЦ, који ће са својим неодговорним навијачима, ако су то уопште навијачи, разрешити проблем. а уосталом за то постоје и надлежне службе - истичу Самарџић и Апро.

С друге стране, Новосађани у ремију (2:2) у Сенти нису задовољни арбитражом Новака Симовића и званично су се обратили ФСС, Судијској организацији и Заједници суперлигаша са захтевом за његово изузеће.

- Оштећени смо драстично, али нити смемо нити желимо да јавно истичемо, већ да са ФСС нађемо најбоље решење. Анализом нека се баве надлежни, а ми смо предузели одговарајуће мере, разговарали смо са нашим тренером. Ништа нисмо обећали, јер обећања нису клупска политика, већ чињеница да свако ради свој посао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)