ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ТРАЖИ СТРПЉЕЊЕ: Звезда на премијери дочекује Нови Пазар

З. Ћоровић

31. 07. 2020. у 22:47

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ТРАЖИ СТРПЉЕЊЕ: Звезда на премијери дочекује Нови Пазар

М. Вукадиновић

ШАМПИОН вечерас (19.30, ТВ Арена) дочекује Нови Пазар на првенственој премијери, тренер Дејан Станковић тражи још мало стрпљења док се екипа не "затегне" онако како би он желео.

Сигурно му планове ремете и многобројне повреде.

- Крећемо у нову сезону после доброг, озбиљног рада. Очекујем да кренемо добро, да кренемо јако. Још смо у фази припрема, али су момци одлично радили. Можда још ова утакмица не буде на максимуму, већ ћемо у следећој бити онако како треба - поручио је Станковић.

Звездин тренер је додао да су се Бен и Гаврић вратили у тим, Боаћи и Павков још чекају дозволе лекара, ровит је и повратник Катаи...

- Боаћи и Павков су још мало са стране, да видимо када ће добити дозволу за стопостотно прикључивање тиму. Слатке муке за мене. Ако Катаи каже да је спреман, игаће сигурно.

Станковић се и те како радује повратку Гелора Канге.

- Велико појачање за Црвену звезду, огромно. Знамо шта може да да на терену. Само се надам да ће тако наставити и бити још бољи. На нама је да га ставимо у ту ситуацију да извуче максимум из себе - поручује Звездин тренер, додајући да верује да ће Канга бити спреман за 15-20 дана.

Статус Милоша Дегенека нимало није споран.

- Да је било нешто вруће, вероватно би звали из клуба да ми кажу. Дегенек је играч Звезде и на њега рачунам. Не правим се да сам пао с Марса, него стварно не знам да је било нешто конкретно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Dusan

01.08.2020. 15:54

Na svakom kanalu svašta...i rumunska i bugarska liga i slovenačka i hrvatska... A niko da prenosi srpski fudbal... Pa da li je moguće da je bolje da gledamo slovenačku drugu ligu nego našu prvu. I posle se nešto čudimo što su nam posete male i sto nam propada fudbal... Ovi na televizijama su svi idioti...