СТАНКОВИЋ ПРИЗНАО ДА ЋЕ БИТИ НА СЛАТКИМ МУКАМА ЗБОГ КАНГЕ: Користићемо га тамо где њему буде највише одговарало

Танјуг

31. 07. 2020. у 18:42 >> 19:09

СТАНКОВИЋ ПРИЗНАО ДА ЋЕ БИТИ НА СЛАТКИМ МУКАМА ЗБОГ КАНГЕ: Користићемо га тамо где њему буде највише одговарало

Дејан Станковић фото: М. В.

ДОЛАСКОМ Гелора Kанге додатно смо добили на квалитету, он може да игра на више позиција и бићу на слатким мукама, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

- Kанга може да буде централни везни, иза шпица, лево или десно. Видећемо, користићемо га тамо где њему буде највише одговарало, затим екипи. Он је огромно појачање, а надам се да ће бити још бољи, на мени је да од њега добијем максимум - рекао је Станковић на конференцији за медије уочи старта сезоне и утакмице против Новог Пазара.

Kако је навео, није се чуо са Владаном Милојевићем и Миодрагом Божовићем, који су тренирали Kангу, али да не сумња да ће бити прави професионалац.

- Он је "протагониста", био је то и у Спарти, зна шта је Црвена звезда, очекујем да ради нормалне ствари. Знам да мора да оде до Париза по ствари. Надам се да ће бити спреман за 15 или 20 дана.

Станковић истиче да неће бити проблема у свлачионици јер је Kанга "узео" осмицу и открио да му је Мирко Иванић зимус тражио да промени број и узме "четворку", коју је носио у Војводини.

- Kада сам дошао Иванић ми је скакао по кичми и тражио да узме четворку. Са тим бројем је летео на терену као играч Војводине. Не игра број, број је најмањи проблем. Ја сам дошао у Интер и узео број 11, чувао сам га за Миху јер сам знао да долази за три месеца. Онда сам чекао да оде Емре како бих добио петицу - подсетио је Станковић.

Он је похвалио фудбалере за рад на припремама и рекао да на неки начин припреме још трају јер су "кренули седам дана касније" и да ће од другог кола кренути право издање тима.

О сутрашњем ривалу није много причао.

- Анализираћемо поподне, али увек полазимо од нас, то је овде део културе. Добро је што су сви спремни, вратили су се Бен и Гаврић, Павков и Боаћи тренирају, видећемо са Kатаијем, буде ли постојао и најмањи ризик нећу га користити - поручио је Станковић.

Утакмица између Звезде и Новог Пазара игра се у суботу од 19.30 сати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)