ПОНОВО НА "КРОВУ": Путничанин се вратио у Вождовац

Бета

29. 07. 2020. у 22:45

ДОСАДАШЊИ фудбалер љубљанске Олимпије Марко Путинчанин потписао је данас уговор са Вождовцем.

ПОНОВО НА КРОВУ: Путничанин се вратио у Вождовац

Фото: ФК Вождовац

Путинчанин је од 2016. до 2018. године био стандардан на месту задњег везног играча Вождовца, а након времена проведениг у Војводини и Олимпији, одлучио је да се врати у београдски клуб.

Он је рекао да је леп осећај вратити се у Вождовац, који је увек важио за одлично организован клуб, а сада је, како је навео, све на вишем нивоу.

- Крајем прошле сезоне дошао сам у Вождовац да тренирам и одржавам форму, мислим да је то једини клуб у Србији у који могу да дођем увек и будем дочекан раширених руку, моја друга кућа. С обзиром на то да нисам био ту две године, могу да приметим да је клуб рапидно напредовао у много сегмената. Како у спортском сектору и у организацији, тако и у маркетингу и инфраструктури и то је један од разлога због којих сам дошао - навео је он за сајт клуба.

Путинчанин (32) ће ове сезоне вероватно бити најстарији у подмлађеном тиму Вождовца.

- Дошло је време да будем најстарији у екипи. Изгледа да ћемо Стојчев и ја бити најстарији ове године, али рекао бих да године ништа не значе. Екипа је састављена од јако талентованих младих играча који су такође квалитетне личности и сјајни фудбалери и мислим да ћемо имати одличну сарадњу на терену и ван њега - рекао је он.

- Причао сам о амбицијама клуба са руководством и шефом стручног штаба, жеље нам се поклапају, а то је сам врх табеле. Јасан циљ је испред нас и даћемо све од себе да га остваримо - додао је Путинчанин.

Нова сезона у Суперлиги Србије почиње у петак, а Вождовац ће дан касније у првом колу на свом терену играти против Радника из Сурдулице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)