ИСКУСНИ ДИРИГЕНТИ: Партизан у Крушевцу предводи штоперски тандем Остојић-Милетић

М. Блажић

29. 07. 2020. у 20:45

ДОВЕО је Партизан овог лета двојицу штопера, али промена условљена одласком Страхиње Павловића у Монако биће регулисана из кадра који је изнео претходну сезону.

ИСКУСНИ ДИРИГЕНТИ: Партизан у Крушевцу предводи штоперски тандем Остојић-Милетић

Фото: Н. Параушић

Припремне утакмице на Златибору и генералка против Пролетера у Хумској очигледно су отклониле све дилеме код Саве Милошевића око стартне поставе за првенствену премијеру против Напретка у Крушевцу.

Друштво Бојану Остојићу у централном делу одбране правиће вишегодишњи десни бек црно-белих Немања Милетић, док ће његово место уз аут-линију заузети Александар Лутовац.

Ова варијанта делује као једина реална, имајући у виду да је Френк "Маки" Бањак тек пре седам дана задужио црно-белу опрему, а много више због чињенице да је у редове српског вицешампиона дошао "исцеђен" из Олимпије само дан по завршетку првенствених обавеза у Словенији.

Поред њих тројице одбрамбену четворку ће чинити стандардни леви бек Слободан Урошевић, док ће између статива као "бонус играч" стајати млади, двадесетогодишњи чувар мреже Александар Поповић. Други играч који испуњава ново правило ФСС да на терену од првог минута морају да се нађу два играча рођена после 1. јануара 1999. јесте Филип Стевановић.

За кварење игре ривала и зачетак напада Милошевићевог тима у Крушевцу ће бити задужен стандардни тандем из претходне сезоне Здјелар-Натхо. Много већа гужва је у офанзивнијем делу маневра, где су за корак испред осталих тренутно Сејдуба Сума и Такума Асано, а јасно је да ће знатну минутажу током сезоне имати Лазар Марковић и два "бонус играча" Лазар Павловић и Никола Чолић.

Када је најистуренији део тима у питању, ту је све кристално јасно. Највећи терет би као и у сезони 2019/2020. требало да поднесе високи Нигеријац Умар Садик, али је за разлику од претходне јесени сада постоји његовог растерећења, с обзиром на то да су у комбинацији за тим и Бојан Матић и млађани Никола Штулић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)

Bgd

30.07.2020. 01:09

Ako tako bude ostadosmo bez bodova XD Ja ne znam da li ovi ljudi u upravi i u sportskom sektoru imaju oci , pa Miletic covek ne ume da proceni let lopte , on ni na desnom beku ne moze da igra a da ne pricamo o stoperu , on samo rezerva moze da bude jer lik nije ni prosecan fudbaler . Koliko god ga ja gotivio on jednostavno nema kvalitet za Partizan , cak je i Suma to uocio cim je ponudio svog drugara da dodje na probu na desnom beku , samo ne vide oni koji treba da vide .